ORDER FORM

NAME
TEL NO.
EMAIL ADDRESS
ALAMAT PENGHANTARAN
PRODUK PILIHAN BAJU KURUNG
KAIN PASANG
TUDUNG
SAIZ XS
S
M
L
XL
XXL
LAIN2
KOD ITEM
TEMPOH PEMBAYARAN SEKARANG
HARI INI
DALAM TEMPOH 24 JAM
DALAM TEMPOH 48 JAM
DEPOSIT
BANK PILIHAN UNTUK PEMBAYARAN MAYBANK2U
CIMBCLICKS
ATM MESIN
LAIN2

Click here to put a form like this on your site.

My Beloved Followers

Jom Follow kami Di Facebook


June 6, 2017

KURUNG PAHANG RAYA 2017

‼️New Arrival‼️‼️New Arrival‼️

MINAZ INSPIRED KURUNG PAHANG

✔️Stok panas - panas lagi keluar Dari oven.

✔️Di datangkan dengan 5 warna yang mengamcam jiwa.

✔️Sesuai untuk pelbagai majlis , nampak anggun & sopan bila digayakan di pagi Syawal . 

🌹 kain susun Tepi , ada getah kiri & kanan & tak perlu risau ia tak bergulung, Zip pun Ada . 

 🌹Corak terbaru dan terkini di pasaran, tengah meletop dan trending.(UP TO DATE)

 🌹Kain satin silk yang sememangnya lembut, sejuk dan sedap dipakai seharian.

 🌹Material yang mudah di'iron', senang dicuci serta cepat kering, beralun lagi . 

 🌹Pilihan saiz - S, M , L , XL

👉BELI 1 PSG : RM129.00 SAHAJA
👉BELI 2 PSG : RM119.00 SAHAJA/psg

‼️ TAPI AWASS! Stok terhad ya darlings  ‼️

✔️READY STOCK

👌Siapa cepat dia yang dapat, takde restock lagi lepas ni tau..

‼️So, tunggu apa lagi tu‼️

NAK ORDER DENGAN LEBIH CEPAT

 📲Whatsapp 019 2278353( Julia)






BC 38 (MAROON)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 39 
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 40 ( DARK TURQUOISE)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 41 (EMERALD GREEN)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL



BC 42 ( BLACK)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BAJU KURUNG PAHANG ROSES

✔️Sesuai pakai g keje, raya & nampak anggun je, bergaya di pagi Syawal . 

🌹 kain susun Tepi , ada getah kiri & kanan & tak perlu risau ia tak bergulung

 🌹Corak terbaru dan terkini di pasaran, tengah meletop dan trending.

 🌹Kain royal silk yang sememangnya lembut, sejuk dan sedap dipakai seharian.

 🌹Material yang mudah di'iron', senang dicuci serta cepat kering, beralun lagi . 

 🌹Pilihan saiz - S, M , L , XL

BELI 1 PSG : RM85.00 SAHAJA
BELI 2 PSG : RM80.00 SAHAJA

‼️TAPI AWASS! Stok terhad ya darlings  👋‼️

Siapa cepat dia yang dapat, takde restock lagi lepas ni tau..

So, tunggu apa lagi tu...

NAK ORDER DENGAN LEBIH CEPAT

 📲Whatsapp 019 2278353( Julia)

ANDA NK JIMAT ? ODER DR KEDAI SAYA 








BC 33
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 34
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 35
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL



BC 36
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL-sold out


BC 37
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL




BC 15- S ONLY 

BC 14- M ONLY

BC 18- M ONLY

BC 17- S ONLY

BC 19- XL ONLY


May 31, 2017

KURUNG BLOUSE WARDINA 2017


~KURUNG BLOUSE WARDINA~
-Keistimewaan-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Material Velentino KAIN CORAK & BAJU PLAIN
✔️Kain Susun belakang ( setiap susunan dijahit kemas )
 Suitable for Nursing
 Breastfeeding Access - Round neck with hidden zip
 ✔️Wudhu' Friendly with Button 
 Mudah iron dan tahan kedut. Gosok sekali tahan sampai Petang
✔️serap peluh bila cuaca panas. 
✔️ !‼️Baju boleh digayakan Sebagai Blouse & Dipadankan dengan palazo / skirt labuh Utk bersantai @ ke pejabat. 
✔️Cutting Baju Loose & kembang dibawah sesuai Utk yang ingin tampil sopan & tetap Cantik.

!‼️Berbaloi-baloi  harga Dia Kan ?Dah ler cantik.Boleh dipadankan dengan pelbagai gaya , 
✔️sesuai untuk mereka yang Nak nampak sopan , Tapi tetap elegan.

‼️Nikmati HARGA DISKAUN RM99 sahaja sepasang dari harga sebenar RM139.


❤ Kualiti Premium harga istimewa ❤

============
CEPAT! CEPAT! CEPAT! CEPAT!
============

SERIUS BUYER, Jom whatsapp  kami sekarang !

1. Whatsapp taip "KB "

019 2278353 (julia)

===================

Lebih cepat jika sis order terus di ONLINE SHOP kami:
=====> 

https://shopee.com.my/juliecollections (shopping di sini untuk nikmati free pos)


KB -01

AVAILABLE SIZE 
M(2)
L (2)



CONTOH MATCHING BLOUSE + SKIRT HITAM 
( SKIRT HITAM TIDAK DIJUAL)


CONTOH MATCHING BLOUSE + SKIRT PALAZO 
(PALAZO TIDAK DIJUAL)



TAMPALAN BATU BLINK2 DI BAJU 
KB -02
RM110.00

AVAILABLE SIZE 

M




KB -03

AVAILABLE SIZE 
S (2)
M
XL(2)


CONTOH MATCHING BLOUSE + SKIRT BERCORAK
(SKIRT TIDAK DIJUAL)




CONTOH MATCHING BLOUSE +  PALAZO 
(PALAZO TIDAK DIJUAL)



KB -04

AVAILABLE SIZE 
S (3)
M
XL(3)



CONTOH MATCHING BLOUSE + PALAZO 
(PALAZO TIDAK DIJUAL)


KB -05

AVAILABLE SIZE 
S (2)
L(2)
XL(2)



CONTOH MATCHING BLOUSE +  PALAZO 
(PALAZO TIDAK DIJUAL)


KB -06

AVAILABLE SIZE 
S (2)
M
L
XL




CONTOH MATCHING BLOUSE + PALAZO 
(PALAZO TIDAK DIJUAL)





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...