ORDER FORM

NAME
TEL NO.
EMAIL ADDRESS
ALAMAT PENGHANTARAN
PRODUK PILIHAN BAJU KURUNG
KAIN PASANG
TUDUNG
SAIZ XS
S
M
L
XL
XXL
LAIN2
KOD ITEM
TEMPOH PEMBAYARAN SEKARANG
HARI INI
DALAM TEMPOH 24 JAM
DALAM TEMPOH 48 JAM
DEPOSIT
BANK PILIHAN UNTUK PEMBAYARAN MAYBANK2U
CIMBCLICKS
ATM MESIN
LAIN2

Click here to put a form like this on your site.

My Beloved Followers

Jom Follow kami Di Facebook


June 6, 2017

KURUNG PAHANG RAYA 2017

‼️New Arrival‼️‼️New Arrival‼️

MINAZ INSPIRED KURUNG PAHANG

✔️Stok panas - panas lagi keluar Dari oven.

✔️Di datangkan dengan 5 warna yang mengamcam jiwa.

✔️Sesuai untuk pelbagai majlis , nampak anggun & sopan bila digayakan di pagi Syawal . 

🌹 kain susun Tepi , ada getah kiri & kanan & tak perlu risau ia tak bergulung, Zip pun Ada . 

 🌹Corak terbaru dan terkini di pasaran, tengah meletop dan trending.(UP TO DATE)

 🌹Kain satin silk yang sememangnya lembut, sejuk dan sedap dipakai seharian.

 🌹Material yang mudah di'iron', senang dicuci serta cepat kering, beralun lagi . 

 🌹Pilihan saiz - S, M , L , XL

👉BELI 1 PSG : RM129.00 SAHAJA
👉BELI 2 PSG : RM119.00 SAHAJA/psg

‼️ TAPI AWASS! Stok terhad ya darlings  ‼️

✔️READY STOCK

👌Siapa cepat dia yang dapat, takde restock lagi lepas ni tau..

‼️So, tunggu apa lagi tu‼️

NAK ORDER DENGAN LEBIH CEPAT

 📲Whatsapp 019 2278353( Julia)






BC 38 (MAROON)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 39 
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 40 ( DARK TURQUOISE)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 41 (EMERALD GREEN)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL



BC 42 ( BLACK)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BAJU KURUNG PAHANG ROSES

✔️Sesuai pakai g keje, raya & nampak anggun je, bergaya di pagi Syawal . 

🌹 kain susun Tepi , ada getah kiri & kanan & tak perlu risau ia tak bergulung

 🌹Corak terbaru dan terkini di pasaran, tengah meletop dan trending.

 🌹Kain royal silk yang sememangnya lembut, sejuk dan sedap dipakai seharian.

 🌹Material yang mudah di'iron', senang dicuci serta cepat kering, beralun lagi . 

 🌹Pilihan saiz - S, M , L , XL

BELI 1 PSG : RM85.00 SAHAJA
BELI 2 PSG : RM80.00 SAHAJA

‼️TAPI AWASS! Stok terhad ya darlings  👋‼️

Siapa cepat dia yang dapat, takde restock lagi lepas ni tau..

So, tunggu apa lagi tu...

NAK ORDER DENGAN LEBIH CEPAT

 📲Whatsapp 019 2278353( Julia)

ANDA NK JIMAT ? ODER DR KEDAI SAYA 








BC 33
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 34
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 35
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL



BC 36
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL-sold out


BC 37
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL




BC 15- S ONLY 

BC 14- M ONLY

BC 18- M ONLY

BC 17- S ONLY

BC 19- XL ONLY


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...