June 6, 2017

KURUNG PAHANG RAYA 2017

‼️New Arrival‼️‼️New Arrival‼️

MINAZ INSPIRED KURUNG PAHANG

✔️Stok panas - panas lagi keluar Dari oven.

✔️Di datangkan dengan 5 warna yang mengamcam jiwa.

✔️Sesuai untuk pelbagai majlis , nampak anggun & sopan bila digayakan di pagi Syawal . 

🌹 kain susun Tepi , ada getah kiri & kanan & tak perlu risau ia tak bergulung, Zip pun Ada . 

 🌹Corak terbaru dan terkini di pasaran, tengah meletop dan trending.(UP TO DATE)

 🌹Kain satin silk yang sememangnya lembut, sejuk dan sedap dipakai seharian.

 🌹Material yang mudah di'iron', senang dicuci serta cepat kering, beralun lagi . 

 🌹Pilihan saiz - S, M , L , XL

👉BELI 1 PSG : RM129.00 SAHAJA
👉BELI 2 PSG : RM119.00 SAHAJA/psg

‼️ TAPI AWASS! Stok terhad ya darlings  ‼️

✔️READY STOCK

👌Siapa cepat dia yang dapat, takde restock lagi lepas ni tau..

‼️So, tunggu apa lagi tu‼️

NAK ORDER DENGAN LEBIH CEPAT

 📲Whatsapp 019 2278353( Julia)






BC 38 (MAROON)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 39 
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 40 ( DARK TURQUOISE)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 41 (EMERALD GREEN)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL



BC 42 ( BLACK)
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BAJU KURUNG PAHANG ROSES

✔️Sesuai pakai g keje, raya & nampak anggun je, bergaya di pagi Syawal . 

🌹 kain susun Tepi , ada getah kiri & kanan & tak perlu risau ia tak bergulung

 🌹Corak terbaru dan terkini di pasaran, tengah meletop dan trending.

 🌹Kain royal silk yang sememangnya lembut, sejuk dan sedap dipakai seharian.

 🌹Material yang mudah di'iron', senang dicuci serta cepat kering, beralun lagi . 

 🌹Pilihan saiz - S, M , L , XL

BELI 1 PSG : RM85.00 SAHAJA
BELI 2 PSG : RM80.00 SAHAJA

‼️TAPI AWASS! Stok terhad ya darlings  👋‼️

Siapa cepat dia yang dapat, takde restock lagi lepas ni tau..

So, tunggu apa lagi tu...

NAK ORDER DENGAN LEBIH CEPAT

 📲Whatsapp 019 2278353( Julia)

ANDA NK JIMAT ? ODER DR KEDAI SAYA 








BC 33
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 34
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL


BC 35
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL



BC 36
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL-sold out


BC 37
AVAILABLE SIZE
S
M
L
XL




BC 15- S ONLY 

BC 14- M ONLY

BC 18- M ONLY

BC 17- S ONLY

BC 19- XL ONLY


TERBARU KURUNG MODERN LOOSE 2018

NEW ARRIVAL ‼️TERKINI & TERBARU ‼️ KOLEKSI TERBARU 2018 [KURUNG MODERN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTIN...